CSF Macro Pro (proteïnen)

-20%

CSF Macro Pro (proteïnen)

Macro Pro is een voederstick die rijk is aan hoogwaardige plantaardige en dierlijke proteïnen.

Het plantaardige aandeel aan proteïnen komt uit spinazie, brandnetel, walnoot en berkenblad, paprika. Het dierlijke aandeel aan proteïnen is afkomstig van rode muggenlarven en artemia. Gammarus bevat veel chitine, wat ondersteunend werkt bij de opbouw van het pantser van ongewervelden. Spirulina bevat een hoog percentage plantaardige eiwitten en bevat veel vitaminen en sporenelementen. Walnoot- en berkenblad werken ondersteunend voor het immuunsysteem. Stuifmeel (Blütenpollen) is rijk aan plantaardige eiwitten, onverzadigde vetzuren, vitamines en mineralen (o.a. vitamine B, calcium, kalium, magnesium). Zwarte komijn is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren en heeft een antibacteriële en schimmelremmende werking. Het bevat essentiële oliën die de stick een bijzondere smaak geven. Astaxanthine heeft een vitamine achtige werking en heeft een positief effect op het immuunsysteem.

Macro Pro is ook zeer geschikt als voeding voor dwergrivierkreeften, zoals CPO en grootarmgarnalen.

Samenstelling Macro Pro Garnalenvoer

- spinazie
- gammarus
- brandnetel
- rode muggenlarven
- paprika
- spirulina
- stuifmeel / blütenpollen
- walnootblad
- gedroogde artemia
- voedingsgist
- berkenblad
- zwarte komijn
- astaxanthine

Richtlijn Dosering:

Voer in kleine hoeveelheden. Maximaal 0,5 cm stick per 10 garnalen per dag. Wij raden aan dit voer maximaal 2 keer per week te voeren aan Crystal Red / Black of Taiwan Bee en gelijksoortige garnalen. Aan Neocaridina soorten (sakura's, vuurgarnalen), tijgergarnalen, CPO kan dit voer dagelijks worden gevoerd in kleine hoeveelheden.

Inhoud:

25 gram Macro Pro natuursticks, verpakt in een hersluitbaar plastic potje.

CSF Macro Pro garnalenvoer is 100% natuurlijk. Het bevat geen extra aroma's, lokstoffen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en additieven.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Aanbieding geldt nog:
  • € 6,49
  • € 5,19
  • Excl. BTW: € 4,29
  • Prijs in spaarpunten: 18