Bee Shrimp Mineral GH+ 230 gram

-20%

Bee Shrimp Mineral GH+ 230 gram

Bee Shrimp Mineral GH+ is speciaal ontwikkeld voor het houden en kweken van bijengarnalen (zoals Crystal Red/Black en Taiwan Bee), hommel- en tijgergarnalen.

Het is bedoeld voor het 'aanharden' van osmosewater, regenwater, gedemineraliseerd water etc. Bee Shrimp Mineral GH+ verhoogt de GH zonder de KH noemenswaardig te beinvloeden, zodat met name garnalen uit zachtwater habitats zich prettig voelen (verhouding KH/GH: 0,06/1,0).

Bee Shrimp Mineral GH+ bevat alle belangrijke mineralen en sporenelementen voor gezondheid, kleur, goede kweek en groei. Het bevordert ook de groei van planten en de microbiële regeneratie van biologisch filter substraten. Het gevaar van schadelijke bacteriën wordt verlaagd, omdat antagonistische (nuttige) microflora positief worden beinvloed.

Bee Shrimp Mineral GH+ beinvloedt de pH niet direct. Voor het houden en kweken van bijengarnalen streven wij naar een pH van minder dan 7. Zodra de biologische afbraakprocessen in je aquarium beginnen, gaat dit in principe vanzelf. Wanneer de pH desondanks hoger blijft, kun je door de lage KH de pH heel makkelijk beinvloeden door het toevoegen van bijvoorbeeld elzenproppen, turf of een pH verlagende bodem.

Gebruiksaanwijzing

Het mineraalzout (bijenzout) buiten het aquarium mengen. Bee Shrimp Mineral GH+ lost in enkele seconden nagenoeg volledig op waarna je water klaar is voor gebruik. De mineraaldeeltjes die niet oplossen zijn ook nuttig en kun je het beste ook toevoegen aan het aquarium.

Let op: Verpakking goed sluiten na gebruik, omdat het mineraalzout vocht aantrekt!

Dosering

Voor het mineraliseren van osmosewater, regenwater, gedemineraliseerd water tot een GH van 6 en een geleidbaarheid van 200 (+/- 50) microsiemens, gebruik je ongeveer 1 maatlepel (3 gram) op 20 liter water.

De maatlepel is ingesloten.

Inhoud:

230 gram (voldoende voor ca. 1.530 l aquariumwater)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Salty Shrimp
  • Model: GH
  • Spaarpunten: 2
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
Aanbieding geldt nog:
  • € 19,90
  • € 15,92
  • Excl. BTW: € 13,16
  • Prijs in spaarpunten: 55