BacterKit Soil

-40%

BacterKit Soil

Prodibio BacterKit Soil, speciaal voor het opstarten van de bodem van het garnalen aquarium

BacterKit Soil van Prodibio bestaat uit 2 verschillende producten voor het opstarten van de bodem/soil in een zoetwater / garnalenaquarium.

- Bacter Soil: levende bacteriestammen welke zich in de bodem zullen gaan vestigen en vermenigvuldigen. Deze bacteriestammen helpen bij het denitrificatieproces
- Nutri Soil: voedingsstoffen die de denitrificerende bacteriën nodig hebben om zich te vermenigvuldigen

De natuurlijke en levende bacterïen in BacterKit Soil zullen helpen om een optimale biologische filtratie in de bodem op gang te helpen. Het kan worden gecombineerd met 'Start Up' (bacteriën welke helpen het water/filter op te starten).

Wanneer kun je BacterKit Soil het beste gebruiken?

Het is aanbevolen om BacterKit Soil te gebruiken in combinatie met pH verlagende bodems, zoals AquaShrimp Powder of AquaGrowht Soil. Uiteraard werkt BacterKit Soil ook goed in combinatie met pH verlagende / actieve bodems van andere merken.

Opmerking Corine Shrimps: Wij verwachten dat het minder effectief is om de BacterKit Soil te gebruiken in combinatie met grind of aquariumzand. Dit is namelijk niet poreus waardoor bacteriën zich er veel minder makkelijk in vestigen. Wanneer je gebruik maakt van grind / zand of helemaal zonder bodem werkt, is 'Start Up' een geschikter product om op te starten.  

Hoe gebruik je BacterKit Soil?

De volledige verpakking BacterKit Soil gebruik je tijdens het inrichten van het aquarium. Op de onderstaande video is te zien hoe. Ook is er een nederlandstalige gebruiksaanwijzing bijgesloten.

Inhoud: 6 ampullen, waarvan 3 met Bacter Soil en 3 met Nutri Soil. De inhoud van de verpakking is geschikt voor een aquarium tot ongeveer 60 liter.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Prodibio
  • Model: Prodibio
  • Spaarpunten: 1
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 12,50
  • € 7,50
  • Excl. BTW: € 6,20
  • Prijs in spaarpunten: 34