Vanwege grote drukte rond onze verhuizing is onze webshop tijdelijk gesloten
Wij verwachten in juli de webshop weer te openen met een mooi aanbod exclusieve garnalen uit eigen kweek.

Bezorging van garnalen

Bezorging van Garnalen binnen Nederland en België

 • Al onze garnalen worden bezorgd met levend aankomst garantie
 • Onze garnalen worden zeer professioneel verpakt
  • De garnalen worden verpakt in dubbele transportzakken met voldoende lucht en water
  • De zakken met garnalen worden goed geïsoleerd verpakt in een dikwandige tempexbox.
  • Om de tempexbox gaat nog een kartonnen doos om beschadiging te voorkomen
  • In de winter voegen wij nog een heatpack toe om teveel afkoelen van het water te voorkomen
 • Kies in Nederland en België zelf de dag waarop u de garnalen wilt ontvangen (in Nederland en België wordt op dinsdag en vrijdag bezorgd)
  • Uw garnalen worden in 99% van de gevallen binnen 24 uur na het uitvangen al bezorgd binnen Nederland en België.

Voor de bezorging van garnalen maken wij gebruik van een 24-uurs bezorgservice waarmee wij goede afspraken hebben gemaakt voor de bezorging van garnalen. Het voordeel van deze bezorgservice is dat de bezorgers weten wat er in het pakket zit en dat zij hier rekening mee houden. Op de doos plakken wij dan ook stickers waarop staat dat het pakket levende garnalen bevat en voorzichtig behandeld moet worden.

Hoe laat komt mijn pakket en kan ik het volgen?

U kunt uw garnalenpakket volgen d.m.v. de track trace code die door de bezorgdienst gemaild wordt. Wanneer u uw mobiele telefoonnummer opgeeft tijdens de bestelprocedure wordt er ook een SMS verstuurd met de verwachte bezorgtijd. Er wordt bezorgd in tijdvakken van 2 uur.  

Wij leveren de pakketten pas later op de avond voor de gekozen bezorgdag aan. Hierdoor ontvangt u de track trace code op de bezorgdag in de ochtend.

Uiteraard kunnen wij de garnalen ook laten bezorgen op een ander adres dan uw thuis adres, bijvoorbeeld op uw werk (indien mogelijk) of bij iemand die overdag altijd thuis is. Geef in dat geval wel het juiste afleveradres aan bij uw bestelling.

Opmerking voor de bezorger

Wij hebben de mogelijkheid om een (korte) opmerking voor de bezorger door te geven, zoals "bij niet thuis graag bezorgen op nummer xx" of "bel kapot, graag kloppen". Als u een opmerking voor de bezorger heeft, kunt u deze tijdens de bestelprocedure kwijt bij 'opmerkingen'.

Wilt u zelf met het volgende rekening houden?