Shrimp King Baby (Dennerle)

Shrimp King Baby (Dennerle)

Dennerle Shrimp King Baby - Opkweekvoer voor jonge garnalen / babygarnalen

Stofvoer voor dagelijkse voeding. Speciaal aangepast aan de voedingsbehoeften en het dieet van babygarnalen. Voor alle leeftijden. Voor een gezonde groei en gezonde vervelling.

Dennerle Shrimp King Baby is een stofvoer gemaakt van 100 % natuurlijke ingrediënten voor de opkweek van zoetwater garnalen. Shrimp King Baby zorgt door de hoogwaardige eiwitten, aminozuren en essentiële vetzuren van waterdieren voor een gezonde, evenwichtige groei.

Shrimp King Baby garnalen kweekvoer is door de poedervorm uitermate geschikt voor de voeding van babygarnalen. Babygarnalen blijven na het uitkomen vaak voor meerdere dagen op de plaats van geboorte. Als er niet genoeg voedsel beschikbaar is op die plaats, dan kunnen ze snel verhongeren.

Shrimp King Baby is ideaal voor de dagelijkse voeding en geschikt voor alle leeftijden, in het bijzonder voor de gevoelige eerste paar weken .

Inhoud : 35 gram

Kweekvoer voor dwerggarnalen

Samenstelling: insectenproteïne, tarwe, tarwe-eiwit, krill olie, inktvis , spinazie, maïs, gist, betaïne, boerenkool, inuline, zalm olie, Moringa oleifera, spirulina algen, knoflook, Mannanoligosaccaride, ß-glucanen

Additieven per kg: kleurstoffen: 250 mg E 161j astaxanthine

Analytische bestanddelen: 49,5% ruw eiwit, 10,2% ruw vet, 4,4% ruwe celstof, 6,4% as

Voeradvies: Afhankelijk van bezettingsdichtheid 1-2 maal daags een mespuntje per 50 liter aquariumwater. Verdeel het voedsel gelijkmatig in het aquarium.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Dennerle
  • Model: Dennerle
  • Spaarpunten: 1
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 9,99
  • Excl. BTW: € 8,26
  • Prijs in spaarpunten: 28