Shrimp King Complete (Dennerle)

Shrimp King Complete (Dennerle)

Dennerle Shrimp King Complete Garnalenvoer - Voederpads, hoofdvoer / compleetvoer voor garnalen

Voederpads voor de dagelijkse voeding van garnalen. Bevat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstenen en vitale stoffen die garnalen nodig hebben voor een gezonde evenwichtige groei, een goede kleuring en voortplanting.

De pads zinken gemakkelijk naar de bodem en bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten Het garnalenvoer bevat hoogwaardige eiwitten en essentiële aminozuren, welke afkomstig zijn uit in water levende voederdieren. Deze eiwitten en aminozuren zorgen voor een gezonde en evenwichtige groei. Vezels uit verschillende loofbladeren en loofboomschors ondersteunen een goede spijsvertering.

Vitaminen en voedingsstoffen uit verschillende algen en fruit dienen als smeermiddel voor een gezonde stofwisseling. ß-glucan uit gist ondersteunt de lichaamseigen afweer. Natuurlijke carotenoïden bevorderen een goede kleuring van de garnalen.

Inhoud: 45 gram voedersticks

Voedingsadvies: Ongeveer 5mm stick per 20 garnalen per dag. Na 6 uur eventueel overgebleven voederresten verwijderen.

Tip: Shrimp King Complete garnalenvoer is ook zeer geschikt als voer voor kreeften, dwergrivierkreeften (CPO), krabben en slakken!

Ingrediënten : kelp, insectenproteine, paardenbloem, brandnetel, spinazie, moerbeiblad, chlorella, montmorilloniet, moringa oleifera, rozemarijn, mannanoligosaccaride, B-glucanen, stuifmeelpollen, kurkuma, kaneel,

Analyse : 24.6 % ruw eiwit, 6,0 % ruw vet, 7,7 % ruwe vezel, 15,4 % ruwe as

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Dennerle
  • Model: Dennerle
  • Spaarpunten: 1
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 9,49
  • Excl. BTW: € 7,84
  • Prijs in spaarpunten: 26