Vanwege grote drukte rond onze verhuizing is onze webshop tijdelijk gesloten
Wij verwachten in juli de webshop weer te openen met een mooi aanbod exclusieve garnalen uit eigen kweek.

Tangerine Tiger / Gouden tijgergarnaal

-37% In Kweek

Tangerine Tiger / Gouden tijgergarnaal

De Tangerine Tiger is relatief nieuw in Nederland. De Tangerine Tiger is een opvallende verschijning met zijn goudkleurige lijfje en donkere streepjes / vlekjes. Vanwege dit goudkleurige lichaam wordt de Tangerine Tiger ook wel Golden Tiger of Gouden Tijgergarnaal genoemd. Tijgergarnalen zijn behoorlijk actieve garnalen, wat het erg leuk maakt om ze te observeren. Ze worden maximaal zo'n 3 cm groot, waarbij de vrouwtjes wat groter en voller worden dan de mannetjes. Het kweken met de Tangerine Tiger is redelijk eenvoudig. Ze kweken gewoon op zoet water en de nakweek is kleurvast.

Tangerine Tiger / Gouden Tijgergarnalen kopen

Wij verkopen de Tangerine Tiger zowel per stuk als per groep van 10 stuks. Als je een groep van 10 garnalen koopt, ben je uiteraard voordeliger uit. Garnalen zijn groepsdieren, houd daarom het liefst minimaal 10 garnalen in je aquarium.

Wetenschappelijke naam: Caridina cf. cantonensis Tangerine Tiger
Bekend als: Tangerine Tiger, Tangerine Tijger, Tangerine Tiger, Golden Tiger, Gouden tijgergarnaal Minimale aquariumgrootte: 20 liter
Temperatuur: 18°C tot 25°C (ideaal is 'kamertemperatuur', zo'n 20°C tot 23°C)
PH waarde: 6 tot 8

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Nog geen of weinig ervaring met garnalen? Lees dan eerst de onderstaande artikelen voor een probleemloze start en veel garnalen plezier:

- Indraaien van het garnalen aquarium
- Nieuwe planten eerst goed spoelen
- Het overwennen van garnalen


Foto's

Wij doen ons best om met de foto's een zo goed mogelijk beeld te geven omtrent de te ontvangen kwaliteit garnalen. Aangezien het om levende garnalen gaat, zullen ze nooit exact gelijk zijn aan de garnaal op de foto. 
 

Garantie

  • Model: Garnaal
  • Beschikbaarheid: In Kweek
  • € 3,95
  • € 2,50
  • Excl. BTW: € 2,07
  • Prijs in spaarpunten: 11