Vanwege grote drukte rond onze verhuizing is onze webshop tijdelijk gesloten
Wij verwachten in juli de webshop weer te openen met een mooi aanbod exclusieve garnalen uit eigen kweek.

Yellow King Kong

In Kweek

Yellow King Kong

De Yellow King Kong is prachtig intensief geel gekleurd. Door de kleur wordt de Yellow King Kong soms verward met de citroengarnaal, maar het gaat hier om twee totaal verschillende soorten. De citroengarnaal is namelijk een neocaridina soort en de Yellow King Kong een caridina kweekvorm. Yellow King Kong geven hierdoor ook de voorkeur aan zachter en lichtzuur water, net als bijvoorbeeld de Taiwan Bee en Crystal Red.

Opvallend aan de Yellow King Kong is dat de prachtige gele kleur vrij gemakkelijk en stabiel doorkweekt in de volgende generaties. Wij hebben de Yellow King Kong in onze webshop zowel in de 'caridina' als in de 'Taiwan Bee' categorie geplaatst, omdat veel mensen er vanwege de naam vanuit gaan dat het om Taiwan Bee's gaat. Zelf vinden wij deze garnaal niet in de klassieke Taiwan Bee categorie thuis horen. Dit omdat een kruising tussen de Yellow King Kong en een willekeurige andere Taiwan Bee met name F1 type garnalen oplevert (dit gebeurt niet wanneer je de klassieke Taiwan Bee's met elkaar kruist, dan zijn de nakomelingen voor 99 - 100% ook Taiwan Bee).

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Nog geen of weinig ervaring met garnalen? Lees dan eerst de onderstaande artikelen voor een probleemloze start en veel garnalen plezier:

- Indraaien van het garnalen aquarium
- Nieuwe planten eerst goed spoelen
- Het overwennen van garnalen


Foto's

Wij doen ons best om met de foto's een zo goed mogelijk beeld te geven omtrent de te ontvangen kwaliteit garnalen. Aangezien het om levende garnalen gaat, zullen ze nooit exact gelijk zijn aan de garnaal op de foto. 
 

Garantie

  • Model: Garnaal
  • Beschikbaarheid: In Kweek
  • € 4,95
  • Excl. BTW: € 4,09
  • Prijs in spaarpunten: 14