Vanwege grote drukte rond onze verhuizing is onze webshop tijdelijk gesloten
Wij verwachten in juli de webshop weer te openen met een mooi aanbod exclusieve garnalen uit eigen kweek.

Levend Aankomst Garantie Garnalen

Levend Aankomst Garantie / DOA garnalen Nederland en België

Door onze speciale manier van verpakken, is de kans op problemen bij verzending zeer klein. Normaal gesproken arriveren de garnalen dan ook in uitstekende conditie. Wij verpakken de garnalen namelijk professioneel in dubbele transportzakken met voldoende water en zuurstof. Daarnaast verpakken wij onze garnalen in hoge kwaliteit dikwandige tempexboxen, welke weer door een kartonnen doos worden beschermd. Bij lagere temperaturen voegen wij uiteraard ook een hotpack toe, zodat de temperatuur van het water voor de garnalen goed blijft.

Bij zendingen binnen Nederland en België bieden wij onze klanten een levend aankomst garantie aan. Deze levend aankomst garantie geldt voor garnalen en houd in dat garnalen die dood zijn op het moment dat ze worden geleverd, worden vergoed.

Om gebruik te kunnen maken van deze levend aankomst garantie, is het belangrijk dat u alle onderstaande aanwijzingen opvolgt:

1) Direct na de bezorging controleert u de transportzak(ken) op dode garnalen
2) Wanneeer u 1 of meerdere dode garnalen ziet, maakt u 1 of meerdere duidelijke foto's van de dode garnaal / garnalen in de nog afgesloten transportzak
3) Na het openen van de zak, maakt u nog een duidelijke foto van de dode garnaal / garnalen nadat ze uit de verpakking zijn gehaald (bijvoorbeeld op een stuk papier / karton)
4) U stuurt ons op de dag van levering een emailbericht waarin u het aantal dode garnalen vermeld (per soort) en stuurt daarbij de bewijsfoto's als bijlage mee.
5) Vermeld in uw emailbericht het factuurnummer en uw bankrekeningnummer, zodat wij de vergoeding naar u kunnen overmaken

Let op: De levend aankomst garantie is alleen geldig wanneer u hier gebruik van maakt op de dag van levering. De dag van levering is de dag dat de garnalen voor de eerste keer bij het door u gekozen afleveradres zijn aangeboden. Wanneer u ons niet op de dag van levering in kennis stelt door middel van de 4 bovengenoemde aanwijzingen, dan vervalt de levend aankomst garantie.

Vergoeding

De vergoeding van een dode garnaal is gelijk aan de prijs welke u bij ons heeft betaald voor deze garnaal. Deze vergoeding maken wij binnen enkele werkdagen over naar uw bankrekening.