Vanwege grote drukte rond onze verhuizing is onze webshop tijdelijk gesloten
Wij verwachten in juli de webshop weer te openen met een mooi aanbod exclusieve garnalen uit eigen kweek.

Over Ons

Corine

Corine Shrimps - Shrimps are our passion!

Corine Shrimps is ontstaan uit een flink uit de hand gelopen hobby. Ooit hadden wij 'gewoon' 1 klein aquarium, maar op een dag kochten wij 5 Crystal Red garnalen voor in dat aquarium. Deze garnalen vonden wij zo leuk, dat we op zoek zijn gegaan naar zoveel mogelijk informatie over deze geweldige diertjes. Het leek ons erg leuk om te gaan kweken met Crystal Red's, dus kochten we een extra aquarium als kweekbak. Dit was niet direct een groot succes, maar na veel proberen lukte het ons dan toch om met deze garnalen te gaan kweken. Er kwamen (veel) meer aquaria (kweekstellingen) en ook steeds meer garnalensoorten bij....

Uiteindelijk liep onze kweekhobby zo uit de hand, dat we toch echt garnalen moesten gaan verkopen. Het leek ons ook leuk om garnalenproducten te gaan verkopen waar wij zelf goede ervaringen mee hebben en die niet altijd even makkelijk te vinden zijn bij de lokale aquariumzaak of dierenwinkel. Daarom zijn wij naar de kamer van koophandel gegaan en zijn wij in Februari 2013 officiëel gestart met Corine Shrimps.   

Al snel pasten de aquaria / garnalen niet meer zo goed in huis. Eind 2013 verbouwden wij de schuur en plaatsten daar nog 2 kweekstellingen met 18 kleinere aquaria en 9 wat grotere. De eerste maanden leek dit voldoende, maar de vraag naar onze garnalen groeide zo snel dat de schuur binnen minder dan een jaar al te klein bleek. We besloten rond te gaan kijken voor een winkelruimte / kweekruimte en in de zomer van 2014 vonden we een ideale ruimte op een makkelijk te bereiken locatie. We zijn toen begonnen met verbouwen van deze ruimte. Voorin kwam het winkelgedeelte met producten en verkoopaquaria voor garnalen, achterin kwam een kweekgedeelte. Dit was een behoorlijke klus, maar in januari 2015 kon de winkel dan toch echt open!

We hadden niet verwacht dat we al zo snel weer met plaatsgebrek zouden komen te zitten. Gelukkig bleek in de zomer van 2015 dat we nog een ruimte konden huren, direct achter onze winkelruimte. Dit hebben wij dan ook gedaan en inmiddels hebben we daar al flink wat kweekaquaria staan en draaien. Gelukkig is er nog meer ruimte voor nieuwe stellingen en daar zijn we nu dan ook alweer voor aan het sparen.