Shrimp King Atyopsis (Dennerle)

Shrimp King Atyopsis (Dennerle)

Shrimp King Atyopsis – Speciaal ontwikkeld voer voor waaierhandgarnalen!

Waaierhandgarnalen hebben speciale behoeftes wat voeding betreft. Ze eten op een hele andere manier dan de meeste andere garnalen. Zo duiken ze niet met zijn allen op een voerstick of voertablet. Ze ‘vangen’ fijn voer uit het water met hun waaierhanden, vandaar ook dat ze waaierhand garnalen worden genoemd.

Shrimp King Atyopsis is speciaal ontwikkeld voor zoetwater waaierhandgarnalen. Het is in ‘poedervorm’ waardoor de waaierhandgarnalen het voedsel goed kunnen opnemen. Shrimp King Atyopsis is een uitgebalanceerd hoofdvoer. Het bevat alle noodzakelijke voedings- en bouwstoffen die de waaierhandgarnalen nodig hebben! Bij de ontwikkeling van het voer werd rekening gehouden met een zo minimaal mogelijke waterbelasting. Shrimp King Atyopsis waaierhand garnalenvoer is speciaal ontwikkeld voor alle soorten van de geslachten Atyopsis, zoals: Atya gabonensis, Atya innocus, Atya margaritacea en Atyopsis moluccensis.

Voedingsadvies: 2 x per dag ca. 1 afgestreken microlepel per garnaal. Het voer in een kopje mengen met een beetje water en de dieren gericht voeren met een pipet of als brij op geschikte plaatsen aan de stroming toevoegen.

Garantie: bevat geen kunstmatige kleur- en conserveringsmiddelen, zonder vismeel!

Samenstelling: insectenproteïnen, bacterieel eiwit uit Corynebacterium glutamicum, tarwemeel, tarweproteïne, arctische krill, inktvis, spinazie, maïs, biergist, betaïne, groene kool, inuline, zalmolie, moringa oleifera, spirulina-algen, knoflook, beta-glucanen

Analytische bestanddelen: 58,3% ruwe proteïne, 9,0% ruw vet, 5,4% ruwe vezel, 5,8% ruwe as

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Dennerle
  • Model: Dennerle
  • Spaarpunten: 1
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 9,99
  • Excl. BTW: € 8,26
  • Prijs in spaarpunten: 28