Vanwege grote drukte rond onze verhuizing is onze webshop tijdelijk gesloten
Wij verwachten in juli de webshop weer te openen met een mooi aanbod exclusieve garnalen uit eigen kweek.

Veelgestelde vragen: Levering

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wanneer u een bestelling heeft gedaan met alleen producten (zonder garnalen), dan versturen wij uw pakket zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 24 uur op werkdagen. Soms wijken onze levertijden af (bijvoorbeeld tijdens vakantie of rond feestdagen) maar dan zullen wij dit altijd duidelijk aangeven tijdens het bestel-/afrekenproces. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wanneer worden mijn garnalen bezorgd?

Wanneer u garnalen heeft besteld, dan doen wij ons uiterste best om deze te laten bezorgen op de dag die u zelf heeft uitgekozen tijdens het afrekenproces. In 99% van de gevallen lukt dit, maar het is mogelijk dat door omstandigheden buiten onze invloed om, de garnalen op een later tijdstip worden bezorgd door de bezorgdienst. Wanneer u geen bezorgdatum heeft gekozen, dan zullen wij de garnalen zo snel mogelijk, maar altijd binnen een week laten bezorgen.

Wanneer ontvang ik mijn track trace code?

De track trace codes worden automatisch per email naar u verzonden. Deze automatische emailberichten worden in de avond (soms laat op de avond / in de nacht) voor de bezorgdag verzonden.